bloghíradó

Az oldalon megjelenő hírek valóságtartalmáért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Ez csak egy modernkori barlangrajz!

Friss topikok

2008.02.28. 08:00 bloghirado

APEH vizsgálat az aranyhalnál

Körlevélben értesítette többek között az aranyhalat is az adóhivatal. Évezredekre visszamenőleg vizsgálni kívánják ugyanis nála, illetve több hasonló ajándékozó-kívánságteljesítő adóalanynál az ajándékok származását és az értékük után be nem fizetett adókat. Ha nem tudják megfelelően bizonyítani, hogy az ajándékozásokat legális forrásokból finanszírozták, valamint azt, hogy az ajándékok utáni járulékokat befizették igen magas bírságra számíthatnak az érintettek. A varázslók, koboldok, jótündérek  és még sok más a szakmában dolgozó  adományozó érdekvédelmi tömörülést kívánnak létrehozni.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek híradó apeh hír vizsgálat aranyhal


A bejegyzés trackback címe:

https://bloghirado.blog.hu/api/trackback/id/tr96360794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása