bloghíradó

Az oldalon megjelenő hírek valóságtartalmáért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Ez csak egy modernkori barlangrajz!

Friss topikok

2008.02.21. 08:00 bloghirado

Betiltják a belső zsebeket!

Angliában összefogott a rendőrség és az orvosi kamara a kabát belső zsebek ellen.
"Régóta érlelődött a döntés, de most végre eljött a cselekvés ideje" -nyilatkozta a koalíciós bizottság elnöke. Jövő ilyenkor már tilos lesz a kabátokba belső zsebet kialakítani.
A külföldről behozott ruhaneműkből pedig el kell távolítani, vagy be kell varrni azokat.
A rendelet magyarázata két oldalról is alátámasztott egyrészt biztonsági okokból, hiszen az említett helyeken igen könnyű elrejteni kisseb- nagyobb életveszélyes tárgyakat, esetleges terrorcselekményekhez. Másrészt egészségügyi szempontból is jó döntésnek tűnik, hiszen a ködös Albionban a megbetegedések nagy részét bizonyítottan az okozza, hogy az emberek a hideg ellenére sokszor gombolják-zippzározzák ki kabátjukat a belső zsebben lévő holmik miatt.
Mind a rendőrök, mind az orvosok cáfolták azt a vádat, miszerint a megvesztegetések és hálapénzek miatt vezetnék be a rendelkezést.

1 komment

Címkék: hírek anglia híradó hír ködös albion


A bejegyzés trackback címe:

https://bloghirado.blog.hu/api/trackback/id/tr100348224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vinitor · http://omagyar.blog.hu 2008.02.21. 16:04:43

szar kaja, még szarabb nők, kibaszott méri poppinsz, london!
:D
süti beállítások módosítása