bloghíradó

Az oldalon megjelenő hírek valóságtartalmáért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Ez csak egy modernkori barlangrajz!

Friss topikok

2008.02.25. 08:00 bloghirado

Sötétített üveg

A sötétített üvegeket egyre több helyen alkalmazzák. Az újonnan feltalált típusát azonban csak most kívánják bevezetni a gyártók. A terméket Honduraszban fejlesztették ki érdekessége, hogy egyik oldalról sem enged át fényt. A szűrés 100%-os viszont ennek ellenére egyáltalán nem tükröződik a felülete. A feltalálók szerint a "vak üveggel" kiválthatóak lesznek az eddig használt műanyag és fa térelválasztó elemek."Ha sikerül az árut megfelelő mennyiségben értékesíteni, akkor további meglepetések következnek. Már dolgozunk az átlátszó sötétítő függönyökön, távlati terveink között pedig szerepel az áttetsző, de fluoreszkáló reluxa is." Árulta el az egyik tulajdonos.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek tudomány híradó hír technika sötét


A bejegyzés trackback címe:

https://bloghirado.blog.hu/api/trackback/id/tr100352904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása