bloghíradó

Az oldalon megjelenő hírek valóságtartalmáért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Ez csak egy modernkori barlangrajz!

Friss topikok

2008.02.17. 08:00 bloghirado

Veszélyben a TV-nézők!

Nem megfélemlíteni akarunk senkit, mondta Jörg Hansen Holland kutató nemrégiben,csak szeretnénk felhívni a figyelmet egy nagyon is létező veszélyre!
"Több mint százezer tévénéző embert vizsgáltunk meg az elmúlt években és biztosan ki merjük jelenteni,hogy aki televíziót néz az előbb-utóbb MEG FOG HALNI!
Természetesen a halál nemei különbözőek lehetnek, volt a megvizsgáltak között olyan aki rákos lett, volt aki szívrohamban hunyt el, de akadt aki végelgyengülésben.
A legfurcsább haláleset az autóbaleset volt.
Épp a fenntiek miatt lehet kijelenteni a tv-zés kiszámíthatatlanságát."
A több mint 10 évig tartó és átszámítva 30 milliárd forintba kerülő kutatás meglepő eredményeket hozott a a tvnéző életmód egyébb területein is, ezeket azonban csak az erre jogosultak tekinhetik meg.
Ami mégis kisziszivárgot így is meglepő:
A kutatók szerint a végtelenül alacsony színvonalú műsorok nagymértékben roncsolják a központi idegrendszert-"Jó műsorokat nem vizsgáltunk hiszen azok annyira ritkák,hogy a vizsgálatokra szánt pénzek ezek feltérképezésének költségeit nem fedezték volna."

2 komment

Címkék: hírek híradó hír


A bejegyzés trackback címe:

https://bloghirado.blog.hu/api/trackback/id/tr25320537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dupi 2008.02.01. 10:14:58

még :) ha napi 1 lesz, kapsz bookmarkot ;)
süti beállítások módosítása