bloghíradó

Az oldalon megjelenő hírek valóságtartalmáért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Ez csak egy modernkori barlangrajz!

Friss topikok

2008.02.12. 08:00 bloghirado

A Texas Hold'em végnapjai

Az egyre szélesebb körben közkedvelt szerencsejáték komoly szabálymódosításaira készülnek a következő WSOP-versenyen. A játék menetét ugyanis gyorsítani kívánják a szervezők, ezért három jolly joker lap kerül a paklikba ezzel növelve a nyerési esélyeket, illetve újraértelmezve a százalékokban való spekulálást.
Megrövidítik a döntési és várakozási időket is.
A legnagyobb változás a No Limit játékban lesz, az eddigi limit nélküli emelés helyett ugyanis a legkevesebb zsetonnal rendelkező játékos zsetonjainak feléig lehet majd egy játékkörben növelni a tétet. A nagyvakot pedig minden körben minden játékosnak az asztalra kell helyeznie.Még több változást terveznek, azonban azokat csak a versenyzőkkel közlik majd, derül ki egy tájékoztatóból.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek híradó hír poker szabályok no texas holdem limit szerencsejáték


A bejegyzés trackback címe:

https://bloghirado.blog.hu/api/trackback/id/tr38335877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása