bloghíradó

Az oldalon megjelenő hírek valóságtartalmáért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Ez csak egy modernkori barlangrajz!

Friss topikok

2008.02.18. 08:00 bloghirado

Megölte,megerőszakolta,megcsonkította...

A rendőrségi berkekben csak három M néven elhíresült bűncselekmény szörnyű nyomaira talált a minap London külvárosában S.Thomas rendőrnyomozó.
A hajnalban épp kutyáját sétáltató őrmester az egyik szeméttároló mellett egy fehérbőrű szőke fiatal hölgy holttestét találta.
Az igazságügyi orvosszakértő megállapította az áldozatot több késszúrás érte,majd nemi erőszakot is elkövettek rajta.A szörnyű bűntettet csak fokozta az elkövető, mikor a tetem végtagjait levágva egy fekete zsákba tette a maradványokat.
A rendőrség mégsem indíthatott nyomozást hiszen Angliában a guminők ellen elkövetett erőszakról nem tesz említést a büntető törvénykönyv.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek híradó hír


A bejegyzés trackback címe:

https://bloghirado.blog.hu/api/trackback/id/tr3319700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása