bloghíradó

Az oldalon megjelenő hírek valóságtartalmáért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Ez csak egy modernkori barlangrajz!

Friss topikok

2008.02.29. 08:00 bloghirado

Elkapták a "csikkest"

Többhónapos szerteágazó nyomozás után, végre elfogta a francia rendőrség a "csikkes" néven közismert veszélyes gyűjtögetőt. A 47 éves párizsi nő évek óta folytatta már megbotránkoztató cselekedetét, azonban csak hat hónapja került a hatóság látókörébe. A leggyakrabban aluljárókban, busz és vonat állomásokon bűnöző asszony cigaretta csikkek gyűjtésére specializálódott, nemritkán még a füstölgő végeket sem kímélte. Veszélyben voltak azonban a szivar maradványok és a pipákból kiöntött dohány törmelékek is. Tettére nem tudott magyarázatot adni. Talán a 12 év alatt, amit cselekedetei miatt fegyházban kényszerül letölteni lesz ideje elgondolkoznia a miérteken.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek híradó hír csikk gyűjtögető


A bejegyzés trackback címe:

https://bloghirado.blog.hu/api/trackback/id/tr84360811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása