bloghíradó

Az oldalon megjelenő hírek valóságtartalmáért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Ez csak egy modernkori barlangrajz!

Friss topikok

2008.03.03. 08:00 bloghirado

Távkapcsolót ajándékba!

Spanyol pszichológusok megállapították, hogy a megromlott párkapcsolatok helyreállításának legcélratörőbb módja egy hétköznapi használati tárgyban rejlik. A kutatásban résztvevő több ezer házaspár 87%-a ugyanis a televízió távirányítójának birtoklásáért folytatott harcot jelölte meg a veszekedések fő kiváltó okaként. A gyakorlatban is kipróbált módszer szerint, ha két távkapcsoló tartozik egy készülékhez a hatalmi vágy megszűnik ( főleg a férfiaknál ). Sőt a döntést inkább a másikra áthárítás lesz jellemző magatartás. Tehát hölgyeim és uraim, bátran tessék távkapcsolót ajándékozni!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek tudomány híradó hír technika pszichológia


A bejegyzés trackback címe:

https://bloghirado.blog.hu/api/trackback/id/tr50364370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása