Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

bloghíradó

Az oldalon megjelenő hírek valóságtartalmáért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Ez csak egy modernkori barlangrajz!

Friss topikok

2008.02.14. 08:00 bloghirado

Valentin - napi Orgiák


Idén is, mint minden évben hatalmas orgiákat rendeznek a mai nap tiszteletére.
Biztos forrásból tudjuk, hogy nem csak a közös háztartásban élők, a magányosak, de a párjukat megcsalók is részt kívánnak venni a világméretű megmozdulásokon. Lesznek akik kettesben, lesznek akik egyedül, de nem ritkán többen szeretkeznek majd. Egyes helyszíneken film is készül az összejövetelekről. A felmérések alapján a legtöbb együttlét az éjszakai órákra várható. A helyszínek váltakoznak a hálószobáktól kezdve a gépjárműveken keresztül egészen a közterületekig bárhol számítani lehet összeborulásokra. Az óvszergyártók már felkészültek a szokásos rohamra. Szívecskéből és virágból sem lesz hiány, nyugtatnak meg mindenkit a gyártók és forgalmazók.
Boldog Valentin - napot mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: hírek sex híradó hír szerelem porno 18 orgia valentinnap


A bejegyzés trackback címe:

https://bloghirado.blog.hu/api/trackback/id/tr76338495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása