bloghíradó

Az oldalon megjelenő hírek valóságtartalmáért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Ez csak egy modernkori barlangrajz!

Friss topikok

2008.02.15. 08:00 bloghirado

Divatból öregednek...

Úgy néz ki az amerikai fiatalok jó dolgukban már nem tudják, hogy mit is csináljanak.
Az eddigi fogyizás, önhánytatás, ugribugrizás helyett épp ellenkezőleg a minél egészségtelenebb életmód jött divatba a tinédzsereknél. A felnőttes életvitel kevésnek bizonyul. A másoknál idősebbnek látszani vágyás odáig fajult a 12-20 évesek körében, hogy ráncosító krémeket használnak, görnyedten járnak, hajukat őszre festik, fogaikat sárgíttatják sőt akadt olyan is aki haját elől kiszedette, ezzel imitálva a kopaszodást.
Egyre inkább hanyagolják a divatot is. A régi még szüleiktől örökölt ruhákat kedvelik, rengeteget érnek az antik órák, ékszerek. Egy kisvárosban odáig fajultak a dolgok, hogy egy fiatal lány a melleit nagyanyja melleinek formájára átoperáltatta.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek amerika híradó hír divat öregedés


A bejegyzés trackback címe:

https://bloghirado.blog.hu/api/trackback/id/tr82340063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása