bloghíradó

Az oldalon megjelenő hírek valóságtartalmáért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Ez csak egy modernkori barlangrajz!

Friss topikok

2008.02.11. 00:06 bloghirado

Faji, nemi és vallási szempontok a vetélkedőn


Egy Holland kereskedelmi csatorna márciusban tervezi műsorra tűzni azt a tehetségkutató vetélkedőt, amelyet egy fiatalokból álló forgatócsoport készített egy Coffee Shop- ban.
Az utómunkálatok is elkészültek már azonban még mindig kérdéses, hogy adásba kerül-e.
A vetélkedőt ugyanis úgy hirdették, hogy az előadásokat a szakmai szempontokon túl faji, nemi, felekezeti és politikai szempontok alapján bírálják el. Minden jelentkezővel nyilatkozatot írattak alá, hogy a fentieket elfogadják. A zsűri elnöke szerint semmi kivetnivaló nincs ebben „a világon mindenhol minden így működik itt csak annyi a különbség, hogy a résztvevők ezzel egyetértenek.” Arról, hogy mi az előnyös, vagy hátrányos nem voltak hajlandóak nyilatkozni. ”Egy biztos a zsűri elnökeként mindent el fogok követni, hogy a személyes ismeretségeket se hagyjuk figyelmen kívül!”

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: hírek híradó hír műsor tehetségkutató faji nemi vallási


A bejegyzés trackback címe:

https://bloghirado.blog.hu/api/trackback/id/tr80334347

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: monster high cda 2018.02.28. 01:54:24

Bicikli bolt - A kerékpár defektről - Bicikli bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása