bloghíradó

Az oldalon megjelenő hírek valóságtartalmáért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Ez csak egy modernkori barlangrajz!

Friss topikok

2008.03.05. 08:00 bloghirado

Kéménybe szorult a kukkoló

A tűzoltók mentették ki a szomszédos kéményből azt a Dán férfit, aki tegnap a szemközti házban lakó fiatal hölgyet kukkolta. Nem kis költségvetésből olyan hosszú periszkópot készített, amivel egész a lány szobájában lévő kandallóig beért. A megfigyelő berendezést elejtette és mikor megpróbálta kihalászni azt akkor zuhant a kéménybe. Az erkölcsin kívül jelentős anyagi károk is keletkeztek, hiszen a kéményt részben szét kellett bontani, hogy a leskelődőt kiszabadíthassák. Emberünk másfél éve hódol már szenvedélyének, a megfigyelt lány azonban nem haragszik rá ezért. Az ügyben nem tett feljelentést, sőt a korházba is belátogatott az intim szférájába férkőző úriemberhez. Lehet, hogy valami kialakul köztük?

Szólj hozzá!

Címkék: hírek híradó hír baleset kémény kukkoló


A bejegyzés trackback címe:

https://bloghirado.blog.hu/api/trackback/id/tr82366854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása